Fest på Hult

Hos oss har vi två olika lokaler att hyra ut för härliga bröllopsfester, företagskickoff eller varför inte midsommarfirande på landet.

Vårt mysiga loft är perfekt för lite mindre sällskap alltifrån 10-40 personer, det är ombonat och mysigt med högt till tak och fina timmerväggar.

Johans lada, vår stora lokal är luftig och härlig med timmerväggar och stora fönster. Där får ni utan problem plats 25-60 personer inkl plats för buffébord och även en svängom efter maten om så önskas.

Antingen hyr ni lokalen med grundmöblering, dvs bord och stolar eller bänkar eller så beställer ni ett helt paket då ni kommer till dukade bord och serveras en komplett måltid med smakrika alternativ. Vi har även ett komplett utomhuskök med grillar och kamin om ni vill laga maten själva på plats. Vi löser det mesta!

 

Bröllop på Hult

Det går utmärkt att arrangera både bröllop och fest hos oss. På gården kan vi lösa en mysig utomhusvigsel men vårt loft är också perfekt för en vigsel. Med vigsel ute eller på loftet kan man duka upp fint till festen i Johans lada som du ser på bilderna ovan.

Vill ni ha kyrkvigsel ligger Hemma på Hult bara 4 km från Adelövs fina kyrka. Den är ombonad och fin även för mindre sällskap.

Hör av er om ni vill titta på lokaler eller få offert.

Kontaktuppgifter hittar ni här