Hult är det lilla personliga alternativet till stora anläggningar men vi kan ändå erbjuda ett antal olika boendeformer. Vilken blir din favorit?

Du kan till exempel koppla av och njuta av att bo alldeles i kanten av vår lilla bokskog i Vegas stuga. Är du en som har ditt boende med dig i form av en husbil är du också välkommen, vi har ställplatser med el och vatten.
Eller varför inte uppleva lite äventyr utan att offra bekvämlighet med övernattning på vår Glamping? Vill du ha en upplevelse med extra guldkant kanske vårt nya Stughotell är något för dig?


Loftet på Hult

Nu öppnar vi upp loftet för en grupp eller familj – perfekt om ni är några stycken (Max 12 personer) och vill ha miljöombyte. Här får ni en härlig naturupplevelse men ändå under tak och med sköna sängar.

Läs mera här


Bo på gårdshotell

Varför kallar vi vårt nya bygge för stughotell? Därför att våra hotellrum står för sig själv, som en stuga. När du öppnar dörren och kliver utanför ditt hotellrum är du ute i naturen inte i en hotellkorridor, en naturupplevelse på riktig.

Det här är vår allra lyxigaste naturupplevelse och just därför har vi bara ett begränsat antal datum att erbjuda. Vi vill ha tid att ge just dig en genuin småländsk naturupplevelse. Läs mer här.

Glamping

Vill du uppleva vad vi gillar att kalla äventyr light, dvs campa men slippa de tråkiga bitarna. Hos oss får du fördelarna av camping, dvs naturen och den friska luften men slipper liggunderlägg och torftig mat.

Vill du veta mer om Glamping på Hult kan du läsa här.


Hyra stuga

Vill du bo i stuga på Hult kan du läsa mer här.

Vill du kontrollera tillgänglighet eller boka, bokningskalender finns i högra spalten.


Ställplats

Reser du med husbil erbjuder vi ställplats. Då vi vill att man ska kunna njuta av tystnad och natur så har vi bara ett begränsat antal platser som vi vill att ni bokar i förväg via mail till info@hemmapahult.se eller via +46721599199

Våra ställplatser kostar 200kr/natt, då ingår wifi, vatten och el.


Bokar du husbil via Daylight Husbilar har vi specialerbjudande till er. Glöm inte att säga till när du bokar