Vi älskar bröllop och fester och har sedan vi startade fått firat en hel del tillsammans med våra gäster. 30-åringar, några 50-åringar, tre stycken 80-åringar, nygifta m.fl – alla lika välkomna! Dilemmat just nu är att ett litet litet virus sätter käpparna i hjulet för många stora fester. Då kom tanken upp för oss, varför inte göra ett helt nytt sätt att fira sin stora dag på. Vi har nämligen en del speciell kompetens här i vår verksamhet. Vår trädgårdsmästare är också fotograf och filmare plus att han jobbat en hel del med livesändningar.
Ihop med vår kompetens inom evenemang och firande kände vi direkt att vi hade något speciellt att erbjuda blivande äkta makar. För faktiskt, det är där det allra viktigaste finns – de bägge blivande makarna. Att få hjälpa till att fira och befästa kärlek mellan två personer är en gåva.

Så vi gjorde en paketering och ett erbjudande för er, Digitalt bröllop 2020. Ett totalt oromantiskt namn, vi vet – men vi har lagt fokus på innehållet, inte överskriften. Paketet kan ni läsa mer om här.

Så nu väntar vi och längtar tills vi får hälsa vårt första bröllopspar välkomna till världens första digitala bröllop på Hult.