Att välja att dela sitt liv med någon är stort, att lova det inför vänner och familj är en fantastisk upplevelse. Ett digitalt bröllop på Hult blir en upplevelse och ett minne som är värt mycket. Idag är det många som fått ändra sina planer pga omständigheter vi idag inte rår på.

Men det betyder inte att ni behöver ställa in ert bröllop, det blir bara på ett annat sätt. Huvudpersonerna i ert bröllop är brudparet och den delen påverkas inte av en pandemi. Ni kan fortfarande ge era löften till varandra och ni kan fortfarande få er romantiska dag tillsammans. Dessutom har vi lösningen så att ni kan dela den med vänner och familj.

Ni kan till exempel välja att vigas i vår mysiga lilla bokskog eller kanske under en vacker björk. Valet är ert!

Vad ingår?
  • En fantastisk vacker och högtidlig vigselceremoni som sänds via privat inloggning till era inbjudna gäster.
  • Ceremonin filmas av professionell fotograf som visas upp under er bröllopsfest.
  • Bröllopsfotografering ingår också, den sammanställs i en personlig fotobok och ni får förstås välja ut era bröllopsbilder. Extra bonus om era gäster passar på att fota sig själva under vigseln så vi kan lägga in bilder på era gäster i fotoboken också.
  • En 3 rätters bröllopsmiddag (inkl bröllopstårta för två) på tumanhand och en övernattning i vårt Stughotell inkl romantisk frukost ingår.
  • Bröllopsfest för upp till 65 personer vid senare tillfälle ingår i paketet. Då serveras er bröllopsmiddag även till gästerna förstås.


Det här erbjudandet går även att arrangera som digitalt bröllop om ni till exempel inte har familjen nära, då de kan delta via länk.

Praktikaliteter hittar ni här.

Vill ni veta mer, kontakta oss på info@hemmapahult.se eller ring 0721599199.