Vi ville ge er en lite mer utförlig info om vad som händer – och inte händer – på Hult nu. Ingen har nog missat att en pandemi snurrar runt jorden och vi får alla göra anpassningar.

Först – vi vill att alla våra besökare är friska, dvs utan symtom som tex snuva, hosta, halsont, feber mm.

Vi har pratat mycket om hur vi ska göra i nuvarande situation och tagit beslutet att vi kommer ha öppet. Så länge det är tillåtet förstås! Däremot gör vi anpassningar i verksamheten.

Ställplatserna är öppna som vanligt, boka om du vill bo här. Vegas stuga är öppen från 1 April. Glampingen är bokningsbar och går att bo i från midsommar, stughotellet likaså.

Fira på Hult, Café och butik

Vi drar ner på storleken på grupper som får komma hit, självklart. Vi skjuter upp öppning av café/butik till Kristihimmelfärdshelgen – 21-24 Maj (om inte vi får andra direktiv förstås).
Även invigningen av stughotellet blir den helgen men det får ni mer info om lite längre fram.

Vi kommer inte ha skifte i stuga/glamping samma dag utan våra boenden kommer ha minst en dags ’karantän’ och städning mellan varje gäst.

I cafét kommer stolarna stå glesare än förut.

Vi har flyttat om en hel del av våra evenemang men kommer också lägga upp en del nya specialgrejer. Det kommer även dyka upp lite livesändningar och annat också.

Hoppas vi ses snart kära gäster, ni är värdens bästa!