Vi har erbjudit Glamping i tre år nu och tyckte att det var dags att uppgradera till Glamping 3.0. Våra nya sängar är lite bredare och våra nya tält är mycket större.
Vi har nämligen uppdaterat våra tält och numera står det nya fina tält både i Dalen och i Dungen. Det är fortfarande lika lugnt vid ert tält, det är ungefär 140 meter mellan dem så ni stör inte varandra. Det här är verkligen vad vi kallar naturupplevelse på riktigt.


Hur går det till?

Ni checkar in lagom till eftermiddagsfika, vi har packat en fikakorg åt er. Det är lite olika vad den innehåller men det är alltid fräscht och nybakat.
När skymningen faller serveras ni en härlig 3 rätters middag med lokala delikatesser på vår uteservering eller i Johans lada.

När ni sen blir trötta kryper ni ner i sköna sängar, bäddade med mysiga täcken och sköna kuddar. Vid önskad tid kommer vi med en korg fylld med nybakat bröd, ägg och goda pålägg tillsammans med te eller kaffe.

Vad finns att göra?

Skogspromenad, cykeltur till månskensdopp, en stund på tankeberget, småprat…
Tiden här är er – bara er! Det finns även lite böcker och spel för utlåning som så önskas.


Vad får vi att äta?

Menyn sätter vi ihop några dagar innan ni kommer. Vi vill först ha koll på vad som är bäst just då, vad som mognat och vad som finns i trakten. Vi tar självklart hänsyn till eventuella matpreferenser och kan lösa alltifrån nötfritt, till laktosfritt och vegansk men vår vanliga meny är uppbyggd som en färgglad blandkostmeny.


Känslan av ett dygn ute i naturen utan att behöva välja bort varken bekväma sängar eller god mat – det är lyx på riktigt.


Övernattning inkl fika, frukost och middag kostar 2560kr för 2 personer – vill du boka för en person kostar det 2100kr/natt.

Vill du ha wifi kan ni promenera bort till cafét, det tar bara ett par minuter. 

Vill du boka eller har du frågor, maila info@hemmapahult.se eller ring +46721599199 så ska vi hjälpa dig.