Som jag lovade i första blogginlägget ska ni få veta lite mer om oss, vårt liv och verksamhet här på Hult.
För att göra ordningsföljden lätt har vi bestämt att köra åldersvis och börjar därför med Johan.

Det finns förstås en mängd bilder på honom men så här ser han oftast ut på jobbet. Han älskar att lyssna på radio när han jobbar och därför sitter hörselkåporna stadigt på huvudet. Byxorna innehåller verktyg för att i princip kunna byta en motor, reparera en grävskopa och bygga ett hus.

Vi tänkte att han skulle få sammanfatta en normal arbetsdag i några meningar.

Jag gör inte en grej en hel dag, oftast är det ett tiotal olika saker som ska göras. Bäst är om dagen får starta lugnt med några koppar kaffe innan jag kör igång, svart och hett vill jag ha det.
Gillar mest när jag får jobba utomhus men blåser det nordanvindar är det skönt att få slinka in i snickeriets värme. Jag har lätt att glömma det där med paus så det är bra att jag har någon som påminner ibland. Något jag älskar med mitt jobb är när jag får sätta dit den där sista listen eller stryka sista lagret färg, älskar att få göra klart. En annan sak som är riktigt kul är när jag får jobba i cafét och tjöta med folk.

sex snabba:
  • äter helst – köttfärssås och spagetti
  • älsklingsfärg – blått
  • favorithotell – gillar inte hotell, vill helst bo i tält
  • favoritstad – Paris
  • vackraste platsen – berget på Hult
  • lyssnar helst på – David Bowie just nu

Just nu är Johans huvudfokus att bygga färdigt våra nya stugor så att de står färdiga till sommaren. De har många spännande vinklar vilket vi förstås tycker är jättesnyggt men det gör dem inte helt lätta att bygga.
Han smiter dock gärna iväg på en tur i skogen och har en mysko förtjusning i att gå långa promenader i blåst och ösregn. Han motiverar det med att ”det är så skönt att komma in sen”

Näst på tur är Chatrine…