Nu har vi börjat andas igen efter en härlig sommar. Så många goa besökare! Vi har nästan tjatat sönder våra vänner och följare i sociala medier om vilka fantastiska gäster vi har.  Nästan roligast av allt är alla som bokat pga deras vänners rekommendationer, då vet vi att de varit nöjda. 

Än har vi Stughotellet och Vegas stuga öppet några veckor till men redan nu skissar vi på nästa säsongs erbjudanden. Det är också dags att plocka fram hammare och såg igen för det ska byggas lite mer. Ni är ju många som vlll komma till oss. Men lugn – vi kommer inte skapa ett nöjesfält eller bygga bort tystnaden. Vi kommer fortfarande vara det lilla personliga Hemma på Hult. Vårt namn är vi stolta över och vi vill att ni ska känna er hemma här. Däremot kommer vi utöka med flera duschar och med ett par mysiga upplevelser (förutom utomhusduschen och vårt mysiga häng under björken) kommer dyka upp. Allt för att ni ska kunna mysa rejält när ni är hos oss.

Vi kommer också sätta datum för vandring och cykelevenemang under nästa år. Mer om det senare i år.

Vi kommer självklart låta er följa med på allt som händer i sociala medier men även i ett nytt format. Det kommer vi presentera inom kort. 

Redan om två veckor har vi höstens första evenemang, en härlig Fransk afton – mer om det hittar ni på Facebook.

Sen kör vi på med Historisk trädgård och Lev det liv du väljer. Lägger upp mer info om det om några dagar.

TACK återigen – av hela våra hjärtan!