Att beskriva vårt nyaste boende är inte helt lätt, det är en stuga men samtidigt ett hotellrum. Här blir ni ompysslade från ankomst till avresa. Här kan ni välja om ni vill ha en picknicklunch eller eftermiddagsfika när ni kommer. Sängarna är bäddade och redo för er när ni kommer, precis som på ett hotell. Vi bäddar dem med fräscha linnelakan för att ge er en riktigt lyxig känsla.
När magen börjar knorra framåt kvällskvisten dukar vi upp en 5-rätters meny, precis som på ett hotell och när ni vaknar, då väntar en frukost med alla tillbehör, precis som på ett hotell.

Men varför kallar vi det stughotell? Därför att våra hotellrum står för sig själv. När du öppnar dörren och kliver utanför ditt hotellrum är du ute i naturen inte i en hotellkorridor.

Natthimmel, namnet vi valt berättar dels vilken färg vi har på väggar och tak men det berättar också att här kan ni se just natthimlen extra bra.


Vill du boka eller kolla tillgänglighet hittar du vår bokningskalender här till höger på sidan.
Det här är vår allra lyxigaste naturupplevelse och just därför har vi bara ett begränsat antal datum att erbjuda. Vi vill ha tid att ge just dig en genuin småländsk naturupplevelse. Onsdag till lördag är det möjligt att boka.

De här stugorna är byggda med så stor omsorg om miljön som vi kunnat åstadkomma. Vi har bara använt naturmaterial med så liten klimatpåverkan som möjligt. Stugorna är ritade för platsen de ska stå på, dvs ingen markberedning eller annan åverkan på omgivningen. Maten vi serverar är till största möjliga mån baserad på lokala råvaror (kaffe, kakao mm används) och när vi pratar lokalt så menar vi verkligen lokalt. Ni kan läsa mer om vårt hållbarhetstänk här.


Stugorna är designade av Stefan Nilsson för Hemma på Hult.