Att beskriva vårt nyaste boende är inte helt lätt, det är en stuga men samtidigt ett hotellrum. För här blir ni ompysslade från ankomst till avresa. Sängarna är bäddade och redo för er när ni kommer, precis som på ett hotell. När magen börjar knorra framåt kvällskvisten dukar vi upp en 5-rätters meny, precis som på ett hotell och när ni vaknar, då väntar en frukost med alla tillbehör, precis som på ett hotell.

Men varför stughotell? Därför att våra hotellrum står för sig själv. När du öppnar dörren och kliver utanför ditt hotellrum är du ute i naturen inte i en hotellkorridor.


Vill du boka eller kolla tillgänglighet, klicka här
Det här är vår allra lyxigaste naturupplevelse och just därför har vi bara ett begränsat antal datum att erbjuda. Vi vill ha tid att ge just dig en genuin småländsk naturupplevelse.

Stugan på bilden är så nybyggd att vi inte ens har hunnit möblera den. Det lovar vi dock att den är när ni anländer.


De här stugorna är byggda med så stor omsorg om miljön vi kunnat åstadkomma. Vi har bara använt naturmaterial med så liten klimatpåverkan som möjligt. Stugorna är ritade för platsen de ska stå på så vi har inte gjort någon markberedning eller annan åverkan på omgivningen. Maten vi serverar är till största möjliga mån baserad på lokala råvaror (kaffe, kakao mm används) och när vi pratar lokalt så menar vi verkligen lokalt. Ni kan läsa mer om vårt hållbarhetstänk här.


Stugorna är designade av Stefan Nilsson för Hemma på Hult.