Vegas Stuga

I vår lilla pärla vid kanten av bokskogen bor man mysigt och ombonat. Stugan är helt nyrenoverad och fräsch, fullt utrustad för självhushåll för upp till 5 personer.

På nedre plan finns ett sovrum med dubbelsäng, ett fräscht badrum (med torrtoalett) samt ett mysigt allrum med bäddsoffa (1 sovplats) och kök med härlig rymt då det är öppet ända till nock. Här finns också en trappa upp till det ombonade loftet med en dubbelsäng.


I höger sidofält hittar du vår bokningskalender.

Har du frågor, maila till info(at)hemmapahult.se eller ring till +46721599199.

Stughotell – öppnar i maj 2020

Snart öppnar vi bokningen för vårt nya stughotell bestående av 4 lyxiga fristående hotellrum. Nu behöver du inte välja, stuga eller hotell utan får det bästa från bägge. Stugorna är har dubbelbädd men går förstås även att boka som enkelbädd.
Du bor i din egen stuga men får ett all-inclusive hotells bekvämlighet.

Här har vi kombinerat hållbarhet med lyx på ett spännande sätt. Stugorna är ritade efter platsen de byggs på vilket gör att vi inte behöver fälla träd eller göra annan åverkan på platsen. De är ritade utan gjuten bottenplatta så vi slipper använda betong. Vi använder trä när vi bygger, även en hel del återbrukat material.

I sängarna bäddar vi med linnelakan som är snällt mot naturen.

Maten som serveras är tillagad från grunden, på plats i Hult. Att råvarorna är lokala ser vi som en självklarhet, vi vill att ni ska få smaka på Hult. Det är vad vi kallar vårt avsmakningskoncept där vi serverar ett antal olika smårätter med smaker från Hult.