Vi kan erbjuda er lokaler för en härligt lantlig bröllopsfest, en företagskick-off eller varför inte – en härlig midsommarfest på landet.

Loftet är perfekt för det lite mindre sällskapet på mellan 10 och 40 personer. Det är mysigt med sköna timmerväggar och ett tak som är öppet ända upp till nocken. Loftet är också jättemysigt för en romantisk vigselceremoni.

Johans lada, vår stora lokal är luftig och rymlig med drygt 3 meter höga timmerväggar och stora fönster. Här är det gott om plats för 25-60 personer inklusive buffébord och en dans eller två efter maten. Är det sittande middag ryms det ca 80 personer här inne.

Ni kan välja om ni vill hyra lokalerna med en basmöblering, dvs bord och stolar eller en komplett fest då ni kan glida in till fint dukade bord enligt era önskemål och en middag bestående av lokala delikatesser. Ni kan också hyra lokal inklusive ett komplett utomhuskök och laga maten tillsammans med gänget. Vi kan lösa det mesta.

Bröllop på Hult

Vi kan arrangera både bröllop och bröllopsfesten på Hult. En mysig utomhusvigsel eller på vårt mysiga loft, det väljer ni själva. Med ceremonin ute eller på loftet är det härligt att bara förflytta sig några meter in till ett romantiskt och fint smyckad lokal. Ett exempel på dukning ser ni på bilderna ovan.

Vill ni vigas i kyrkan rekommenderar vi Adelövs fina kyrka. En mysig liten kyrka bara 4 km från vår gård. Den är romantisk och vacker och passar både små och stora sällskap. Vill ni besöka den kan vi hjälpa er att boka detta.

Om ni vill titta på våra lokaler eller ha en offert – hör av er.

Ni hittar våra kontaktuppgifter här.